lesena vhodna vrata

Bi radi želeli stopiti v korak s časom tudi na področju opremljanja svojega doma? Eden pomembnih korakov, ki odločilno pripomorejo k videzu vaše hiše ali stanovanja, je stavbno pohištvo. Vhodna vrata so tista, ki vašega gosta bodisi takoj očarajo bodisi v njem vzbudijo mešane ali celo slabe občutke, zato je izbiri tega elementa treba nameniti veliko pozornosti. In ko že govorimo o modernem slogu opremljanja doma, naj izpostavimo Pirnarjeva lesena vhodna vrata, ki v današnjih časih še zdaleč niso za v staro šaro, ampak so nadvse sodobna, trendovska, elegantna.

Sodobna lesena vhodna vrata se v določenih elementih odmikajo od večstoletne tradicije, v določenih pa, seveda, ostajajo takšna, kot so že od nekdaj. Les je namreč že leta in leta zelo priljubljen material, dandanes, v poplavi umetnih mas, novih tehnologij in vrhunskih znanj pa še vedno zasedajo pomembno mesto, kadar je govor o stavbnem pohištvu in, ne nazadnje, tudi notranji opremi naših domov.

lesena vhodna vrata

Zakaj imamo les tako radi?

Les s seboj namreč prinaša številne prednosti, ki jih drugi materiali pač nimajo. Naj jih naštejemo le nekaj, da se boste lažje odločili za lesena vhodna vrata, ki so v podjetju Pirnar lahko hkrati tudi vrata prihodnosti!

  • Lesena vrata so na pogled šarmantna, njihov videz ustvarja prijetno bivanjsko klimo in dobro počutje.
  • Nudijo edinstveno strukturo, barve, teksturo in so s tem res nekaj posebnega.
  • Lesena vhodna vrata imajo zelo ugoden ekološki profil, saj so izdelana iz trajno obnovljivega, povsem naravnega materiala.
  • Pripomorejo k varčevanju z energijo, saj so dobro toplotno izolativna. V njem je varno shranjen ogljikov dioksid, toplogredni plin. Ker so tovrstna vrata dober izolator, lahko korenito zmanjšajo stroške ogrevanja vašega doma.
  • Les je material, ki omogoča različne barvne tone in ima številne možnosti oblikovanja. Lesena vhodna vrata so lahko neverjetno prilagojena željam kupca oziroma lastnika nepremičnine.
  • Naravno zaščitena lesena vrata vam lahko ob primerni negi služijo dolga leta in kljub naravnemu materialu ohranjajo prvoten videz.

To je le nekaj razlogov, zakaj bi izbrali lesena vhodna vrata. Seveda so nepogrešljiva za vse, ki ljubijo pridih tradicije, če je izdelek hkrati moden in eleganten, pa je lahko še toliko bolj zanimiv. Zato si oglejmo, kakšna lesena vrata lahko dobite v podjetju Pirnar. Naj dodamo, da vam njihovi strokovnjaki izdelajo vrata po meri, po vaših željah in okusu. Lahko bi rekli, da bodo vaša vrata unikatna, takšna, kot jih nima nihče drug. V kolikor vas zanima, kaj vse imate na voljo, pa berite naprej.

lesena vhodna vrata

Kolekcije, ki vas bodo osupnile

Podjetje Pirnar nudi več kolekcij vhodnih vrat, med katerimi najdete tudi izjemno modna lesena vrata. Med njimi bi lahko izpostavili vrata iz kolekcije Ultimum-pure (614 in 622A). Prva so izdelana iz macesna in so popoln spoj tradicije ter sodobnosti. S stekli prepuščajo nekaj svetlobe, vratno potezalo pa je utopljeno in osvetljeno. Druga so izdelana iz hrasta, njihova posebnost je inovativno samodejno potezalo OneTouch. Gre za nežna in nadvse topla vrata naravne barve, obogatena so s peskanim steklom.

Iz kolekcije Premium pa bi lahko izpostavili lesena vhodna vrata 1641 in 0170. Površina prvih je obogatena z elegantnimi vdolbinami, imajo razigrane vzorce in izrazito potezalo z lastno osvetlitvijo. Druga vrata pa so prav tako nekaj posebnega – imajo inovativno potezalo z oprijemalom, ki ponoči zažari, poleg tega pa tudi elegantno okno v višini vrat. Če imate izbran okus in točno veste, kaj želite, so ta vrata prava za vas.

Za več informacij se obrnite na najboljše strokovnjake

Za še več informacij in možnosti glede izbire lesenih vhodnih vrat se obrnite na podjetje Pirnar, kjer se boste prepričali, da so lesena vhodna vrata še vedno zelo priljubljena. Izdelovalci so se potrudili in v sodobne tehnike vgradili tradicionalne elemente, tako da boste nad njimi resnično navdušeni. Ker se zagotovo zavedate vseh prednosti, ki jih prinaša leseno stavbno pohištvo, dvomov najbrž nimate več, prepričani pa ste lahko, da boste tudi z lesenimi vrati vabili poglede in vsem sporočali, da gresta tradicija in modernost z roko v roko – na zelo eleganten način.

Rate this post