usnjene prevleke za avto

Usnjene prevleke za avto so zelo popularne za tiste, ki hočejo prestiž in višjo raven estetike. Na trgu so prevleke iz čistega nravnega kravjega usnja ter in umetnega usnja. Med obema je kar velika razlika. Več o tem, kako najdete pravo prevleko iz usnja zase in na kaj morate biti pozorni, pa si preberite na tej povezavi https://www.vsezaavto.com/usnjene-prevleke-za-avto/. Ko boste kupovali usnjene prevleke za avto, se najprej vprašajte, kašen učinek bi radi dosegli in koliko časa bi radi imeli te prevleke. Če želite prevleke za dlje časa, potem kupite take iz pravega usnja, ki se dajo tudi obnoviti, če se obrabijo. Medtem ko prevleke iz umetnega usnja, o razpadejo, niso več uporabne, so pa lahko veliko lepše od pravega usnja.

usnjene prevleke za avto

Usnjene prevleke za avto i umetnega usnja so lepe in dobro imitirajo usnjene sedeže. Ščitijo originalne sedeže, ki so največkrat narejeni iz tekstila, pred 8mazanijo in obrabo, kar je dosti ceneje, da zamenjate prevleko kot sedež. Pa še lepše zgledajo sedeži in lahko jih obarvate dobesedno kakor koli želite ker so prevleke iz usnja različnih barv.

Ko pa kupujete prave usnjene prevleke za avto iz pravega kravjega usnja, potem boste odšteli zanje veliko več denarja. Nekateri si to želijo. So bistveno bolj zdržljive, malo bolj trde, se pa zna obrabiti sčasoma barva, kar je pri vseh materialih kar pogosto. Vendar je prednost v tem, da lahko tako usnje obnovite s sprejem za usnje in spet bo imelo svojo barvo kot prej.

S tega sledišča so usnjene prevleke za avto bistveno cenejše kot druge, ker vam bodo tudi zdržale vsaj pet let dlje kot druge prevleke, če ne celo več. Ne bodo se navzele nobenega vonja in čiščenje skoraj ni potrebno. Če pa že, potem jih lahko obrišete z mokri krpo in že so čisti. Šed nasvet, namažite jih večkrat s kremo zaroke, da bodo mehki in zdržljivi.

Rate this post